Diverse maatwerkoplossingen
Ondersteuning aan alle bedrijven
Veilige servers en onderhoud
Home » Serverbeheer

Uw serverbeheer kunt u eenvoudigweg uitbesteden aan ons. TCS Automatisering uit Steenwijk is een ideale partij voor al uw serverproblemen. Onze specialisten weten steeds hoe ze de problemen efficiënt kunnen oplossen en installeren met veel plezier de nieuwste programma’s. Daardoor weet u zeker dat de efficiënte van uw server altijd voldoende onderhouden wordt voor optimaal gebruik.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We maken graag een vrijblijvende afspraak. 

Uw serverbeheer is bij ons in goede handen

Wanneer u gebruikmaakt van onze oplossingen tot serverbeheer, dan weet u zeker dat uw systemen veilig zijn. Met onze ICT-ondersteuning voor mkb’s blijven uw servers up-to-date en beveiligd van kwaadwillende hackers en ransomware. U heeft te allen tijde toegang tot uw bestanden op de locaties die u wilt. Dat is handig wanneer u vaak onderweg bent voor het werk. Heeft u een groot bedrijf? Of bent u eerder een mkb of zzp’er? Bij ons is de omvang niet van belang, want wij passen onze oplossingen aan uw bedrijf aan. Zo groeit uw ICT-beheer zonder problemen samen met uw onderneming. Ook voor de diverse soorten hardware die we ter beschikking hebben, schalen we mee met de grootte van het bedrijf.

Bekijk onze beheermogelijkheden

Wilt u graag uw serverbeheer door ons laten verzorgen? Maak dan een afspraak met onze adviseurs en bekijk de mogelijkheden voor uw servers, zoals TS Plus. Vraag nu een offerte aan. Wilt u toch eerst meer weten over ons bedrijf of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@tcsautomatisering.nl of bel ons via (0521) 511 725.

TCS Automatisering

Stuur ons een bericht: