Openingstijden

Maandag – vrijdag
8.30 – 17.30 uur

Ondersteuning

Wilt u met ICT-beveiliging voor uw mkb zorgen voor een veilige digitale werkomgeving? Dankzij de hulp van TCS Automatisering uit Steenwijk kunt u uw ICT-omgeving naar een hoger beveiligingsniveau te brengen. Kwaadwillende gebruikers zitten nooit stil en zijn altijd uit op uw belangrijke gegevens of financiële middelen. De technieken die ze daarvoor gebruiken worden steeds beter. Aan u de taak om uw onderneming daar zo goed mogelijk tegen te beschermen. ICT-beveiliging is hiervoor dé oplossing voor uw mkb.

Basismaatregelen van ICT-beveiliging voor uw mkb

Om een veilige omgeving te creëren voor uw mkb door middel van ICT-beveiliging zijn er minimale preventieve maatregelen. We geven u alvast enkele zaken mee waaraan u moet voldoen:

Weet u niet goed hoe u hieraan kunt beginnen? Dan staan wij klaar met de nodige begeleiding. Want weet u wat te doen als uw server of computer crasht of als u zelf per ongeluk belangrijke bestanden verwijdert? Onze specialisten van de IT-helpdesk helpen u alvast deskundig verder om dit op te lossen of te voorkomen.

Uw mkb nog beter beveiligen met onze ondersteuning

Afhankelijk van uw wensen of eisen kunt u de bescherming en continuïteit van uw ICT-omgeving nog verder uitbreiden met extra maatregelen, zoals:

Bescherm uw bedrijf met onze oplossingen

Wilt u gebruikmaken van ICT-beveiliging voor uw mkb? Bekijk dan samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor maatwerk voor uw ICT-systeembeheer . Wilt u meer weten over onze diensten of de werkwijze van ons bedrijf voor ICT-beheer? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0521) 511 725 of vul ons contactformulier in.

Wilt u meer informatie over ICT Beveiliging?