Hoe veilig is jouw ICT?

ICT-Beveiliging

Kwaadwillende gebruikers zitten nooit stil en zijn altijd uit op jouw belangrijke gegevens. De technieken die ze daarvoor gebruiken worden steeds beter.

Wij helpen je bedrijf met het beschermen van je digitale werkomgeving of om je ICT-beveiliging naar een hoger niveau te brengen.

Een security scan op jouw bedrijf

Worden er voldoende maatregelen genomen om jouw bedrijf te beschermen? Onze security scan op jouw bedrijf toont eventuele kwetsbaarheden aan. Samen werken we vervolgens aan een plan om de beveiliging naar een hoger niveau te brengen.

Of het nu gaat om het beschermen van je mail, laptop, NAS, server of je complete netwerk. We beschikken over verschillende preventieve ICT-beveiligingsmaatregelen. Een veilige ICT-omgeving moet zeker minimaal aan onderstaande voldoen.
Wij kunnen je hier bij helpen.

ANTIVIRUS

Beveiligingssoftware zoals antivirus en antimalware bieden een proactieve bescherming tegen allerlei online en offline bedreigen.

BACK-UP

Bestand kwijt? Een hack? Brand of waterschade? In geval van nood moet je kunnen terugvallen op een actuele en goede back-up. 

UPDATES

Zorg dat je apparatuur en software up-to-date is. Eerder ontdekte beveiligingslekken worden vaak gerepareerd d.m.v. updates.

WACHTWOORDEN

Het klinkt simpel, maar in de praktijk gebeurd het vaak niet. Gebruik namelijk overal veilige en het liefst ook nog verschillende wachtwoorden.

Uitgebreide maatregelen ICT-Beveiliging

Als je voldoet aan de basismaatregelen hierboven kun je afhankelijk van je wensen en noodzaak nog meer preventieve maatregelen toepassen. Hieronder enkele voorbeelden maatregelen waarmee wij je kunnen helpen.

SPAMFILTER

We kunnen je voorzien van een uitgebreid online spamfilter. Deze biedt filter nog meer ongewenste mail dan gebruikelijk.

MFA of 2FA

Multi-Factor-Authenticatie op services en diensten, zoals je e-mail, bieden een zeer goede bescherming.

NETWERKBEVEILIGING

Geef ongewenste of niet bekende apparaten of personen geen toegang tot je bedrijfs (WiFi)netwerk.

MONITORING

We kunnen je server of computer monitoren. Bij aandachtspunten handelen we dan proactief.

Wil je weten hoe veilig jouw ICT-omgeving is of verbeteringen aanbrengen?