Wilt u zorgen voor een veilige digitale werkomgeving met ICT-beveiliging voor uw mkb? Met onze hulp kan TCS Automatisering uit Steenwijk uw ICT-omgeving naar een hoger beveiligingsniveau te brengen. Kwaadwillende gebruikers zitten nooit stil en zijn altijd uit op uw belangrijke gegevens of financiële middelen. Daarnaast wat doet u als uw server of computer crasht of u verwijdert zelf per ongeluk belangrijke bestanden? De technieken die ze daarvoor gebruiken worden steeds beter. Aan u de taak om u zich daar zo goed mogelijk tegen te beschermen. ICT-beveiliging is hiervoor dé oplossing voor uw mkb.

Basismaatregelen van ICT-beveiliging voor uw mkb

Om een veilige omgeving te creëren door middel van ICT-beveiliging voor uw mkb zijn er minimale preventieve maatregelen. Hier een voorbeeld van de zaken waaraan u moet voldoen:

  • Beveiligingssoftware (antivirus/malware bescherming e.d.).
  • Zorg voor een goede back-up voorziening.
  • Houdt uw software up-to-date.
  • Gebruik veilige wachtwoorden.

Uw mkb nog beter beveiligen met ICT-ondersteuning

Afhankelijk van uw wensen/eisen kunt u de bescherming en continuïteit van uw ICT-omgeving nog verder uitbreiden met maatregelen zoals:

Bescherm uw bedrijf met onze oplossingen

Wilt u gebruikmaken van ICT-beveiliging voor uw mkb? Bekijk dan samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor maatwerk voor uw ICT . Wilt u meer weten over onze diensten of de werkwijze van ons bedrijf voor ICT-beheer ? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0521) 511 725 of stuur een e-mail naar info@tcsautomatisering.nl .

Wilt u meer informatie over ICT Beveiliging?