Altijd bereikbaar op het nummer van de zaak

VOIP-Telefonie

VOIP-Telefonie is een schaalbare oplossing voor je vaste telefonie, die geen grote investering vraagt en gemakkelijk met de veranderingen binnen je bedrijf meebeweegt. Met deze dienst kun je gebruikmaken van ieder toestel: een vast toestel of mobiele telefoon, maar ook je tablet en computer zijn onderdeel van je telefonieomgeving.

De voordelen van VOIP-telefonie

Een samenvatting van de vele voordelen van VOIP-telefonie.

DIRECT UITBREIDEN OF INKRIMPEN

De telefooncentrale groeit en krimpt met je bedrijf mee. Het is dan ook erg eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal gebruikers aan te laten passen. Je hebt dus nooit onder- of overcapaciteit en je betaalt voor wat je gebruikt. Daarnaast kunt je altijd nieuwe opties en uitgebreide functies toevoegen aan je telefooncentrale.

NOOIT MEER EEN GESPREK MISSEN

Met VOIP-telefonie gebruik je ieder toestel  (vast toestel, smartphone, tablet of computer) en daardoor ontstaan nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. Zo mis je nooit meer dat ene belangrijke gesprek. Je bent overal bereikbaar doordat de telefooncentrale in de cloud altijd online is.

TIJDSBESPARENDE TOEPASSINGEN

Al je gesprekgegevens, contacten en persoonlijke instellingen worden in de cloud opgeslagen en zijn via elk toestel of de HIPPER smartphone-app inzichtelijk.

EFFICIENTER COMMUNICEREN

Communiceren efficiënter en tijdbesparend door de integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld klantkaartsystemen. Hiermee heb je direct de gegevens van je klant bij de hand wanneer deze je belt. Daarnaast ziet je in een oogopslag of je collega’s bereikbaar zijn en kun je bellen vanaf je computer. Een nummer opzoeken en daarna intoetsen is verleden tijd.

TOEKOMSTBESTENDIG

Of je nu twee medewerkers hebt of vijftig, je wilt optimaal bereikbaar zijn voor je klanten en geen belangrijke gesprekken missen. VOIP-telefonie is de toekomstbestendige communicatie-oplossing wanneer die bovendien geen fortuin kost.

NOOIT TEVEEL BETALEN

Voor VOIP-telefonie betaal je alleen wat je daadwerkelijk gebruikt. Je kosten zijn hierdoor transparant en je wordt nooit met onverwachte rekeningen geconfronteerd. Wanneer je opnieuw grip wilt krijgen op de kosten en niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan is VOIP-telefonie dus ideaal.

BETROUWBAAR

VOIP-telefonie maakt gebruik van het betrouwbaar cloudnetwerk van KPN. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Er is dus altijd een plan B. Daarnaast is VOIP-telefonie nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. Zo garanderen we een optimale beschikbaarheid van de telefooncentrale en bereikbaarheid van je bedrijf.

FLEXIBEL

Je zit zelf aan de knoppen: bestel uitbreidingen via ons als gecertificeerde VOIP-telefonie partner. Zakelijk VOIP-telefonie groeit met je mee, met als resultaat lagere kosten en een hogere efficiëntie. Wil je bijvoorbeeld een receptie voor meerdere bedrijven of heb je geavanceerde callfunctionaliteit nodig? Bij ons kan het allemaal!

GEMAK EN BESCHIKBAARHEID

Omdat VOIP-telefonie een gehoste service is, vinden upgrades onzichtbaar plaats over het IP-netwerk. Daardoor beschik je altijd over de laatste versie en functies zonder onderbreking.

ONBEPERKT BELLEN

Met VOIP-telefonie kun je de belkosten afkopen en onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Deze handige optie zorgt ervoor dat je niet meer voor verassingen komt te staan wanneer je de telefonierekening ontvangt.

Interesse of overstappen naar VOIP-Telefonie?