Gemak en flexibileit

Cloud

Werken in de cloud. Je bestanden en programma’s overal en vanaf elk apparaat te benaderen. Er bestaan veel verschillende diensten en oplossingen vanuit de cloud. Wil je gebruik maken van de cloud? Wij helpen je met het maken van de juiste keuze voor een clouddienst of oplossing en zorgen dat deze vlekkeloos wordt ge├»ntegreerd binnen je bedrijf.

Een greep uit onze clouddiensten en oplossingen

De meest voorkomende clouddiensten voor het MKB en ZZP die wij implementeren.

MICROSOFT 365

E-mail, agenda, OneDrive, Teams en SharePoint. De mogelijkheden van Microsoft 365 zijn enorm en af te stemmen op wat jouw bedrijf nodig heeft.

BACKUP

Bestand kwijt? Een hack? Brand of waterschade? In geval van nood moet je kunnen terugvallen op een actuele en goede back-up. Met Acronis cloud backup hoef jij je geen zorgen te maken.

VOIP-TELEFONIE

Je telefooncentrale in de cloud. Een schaalbare VOIP-telefonie oplossing die gemakkelijker meebeweegt met de verandering van jouw bedrijf. Geen grote investeringen noodzakelijk.

VPS

Je eigen server in de cloud. Werkplek in de cloud. Flexibel en veilig werken met de software en bestanden zoals je bent gewend, maar dan zonder een fysieke server.

spamfilter

Met het Maq2 cloud spamfilter heb je een uiterst doeltreffend en eenvoudig spamfilter. Je onvangt echt alleen relevante mails. Geen extra software of hardware nodig. Spamfilter voor inkomende en uitgaande mail.

MONitORing

Voorkomen is beter dan genezen! Beheer en controleer je server en werkplekken vanuit een dashboard in de cloud. Bij aandachtspunten en calamiteiten kan er pro-actief worden gehandeld.

Wil je overstappen naar de cloud of advies?