Uw programma’s en/of bestanden benaderbaar op elke locatie en op verschillende apparaten. Diensten die via het internet werken. Clouddiensten zijn flexibel, schaalbaar, gemakkelijk en vragen meestal geen grote investeringen.

We leveren verschillende oplossingen vanuit de cloud. Maatwerk is ook mogelijk. Hieronder een greep uit onze veelvoorkomende oplossingen en diensten vanuit de cloud.

MICROSOFT 365

Professionele voorziening voor e-mail en agenda

Met Microsoft 365 combineert u vertrouwde Microsoft Office programma’s (Word, Excel, e.d.) met professionele voorzieningen voor e-mail, agenda’s en het delen van bestanden. Voor een vast maandbedrag beschikt u over veilige en hoogwaardige tools. Microsoft 365 is in verschillende varianten (abonnementen) verkrijgbaar afgestemd op de grootte en behoeften van uw bedrijf.

Microsoft 365 is ook in te zetten als vervanging van uw huidige lokale e-mailserver. We hebben ruime ervaring in het migreren van bestaande e-mailomgevingen (bijv. Kerio Connect of Exchange) naar Microsoft 365.

CLOUD BACK-UP

Geen zorgen meer om uw back-up!

Met de TCS Cloud Back-up dienst hoeft u zich geen zorgen te maken of uw back-upvoorziening goed is geregeld. Uw belangrijke bestanden slaan wij automatisch op in een beveiligd datacenter. De dienst is beschikbaar in verschillende varianten afgestemd op de benodigde opslagruimte in het datacenter. Elke dag of week synchroniseren wij uw automatisch uw belangrijke bestanden. Na elke synchronisatie ontvangt u een rapport in uw e-mail. Daarnaast controleren wij ook of uw back-up goed verloopt.

MAQ2 SPAMFILTER

Voorkom ongewenste e-mail

Het Maq2 cloud spamfilter zorgt ervoor dat uw bedrijf alleen relevante e-mails ontvangt. Maq2 is de meest doeltreffende & eenvoudige spamfilter oplossing voor bedrijven, instellingen, stichtingen of verenigingen met een eigen domein. U heeft geen extra soft- of hardware nodig, filtert in- en uitgaande e-mail en incl. 2 weken fallback systeem. Probeer het zelf 30 dagen GRATIS en overtuig uzelf.

SERVER IN DE CLOUD

Flexibele en veilige server

Werken met de applicaties en bestanden zoals uw bedrijf dat is gewend maar dan flexibel en veilig vanaf elke werkplek en elke locatie. We leveren complete cloudserver oplossingen of VPS aan als maatwerk.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

HOSTED TELEFONIE

Toekomst vaste VOIP telefonie

Een schaalbare VOIP telefonie-oplossing zonder grote investering en beweegt gemakkelijk mee met de veranderingen van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken?