Klantcases en

Referenties

Lees wat verschillende klanten vertellen. 

Klanten

Met ons full-service ICT aanbod richten we ons voornamelijk op het MKB (tot 100 werkplekken) en de kleine zelfstandige. Ook hebben we specifieke software ontwikkeld voor diverse branches in de agrosector. Eigenlijk maakt het ons niet uit wat voor uniek bedrijf jij hebt. Veel van onze ICT-oplossingen zijn dan ook geschikt voor elk bedrijf. Van drukkerijen, bouwbedrijven, rijscholen tot melkgeitenbedrijven, onze huidige klanten zijn erg divers.

Referenties en klantcases

Klanten aan het woord over onze dienstverlening, ICT-oplossingen of software.

“Bij Evenhuis in Giethoorn maken we al enige jaren gebruik van diverse diensten van TCS Automatisering. Dit alles naar volle tevredenheid. Korte lijnen, afspraak is afspraak, maar ook meedenken in mogelijkheden om Evenhuis Giethoorn digitaal up-to-date te houden is voor de medewerkers van TCS Automatisering een vak wat ze verstaan.”

E. de Boer – Evenhuis Machines

“Wij kunnen geen moment zonder een goed werkende automatisering. Sinds 2006 doen wij zaken met TCS en sinds 2009 hebben wij daarom een ALL-IN systeembeheer overeenkomst. TCS zorgt ervoor dat problemen zoveel mogelijk voorkomen worden maar als er onverhoopt iets is komen ze snel en correct met een oplossing.”

W. Ellens – Art Revisited

“Ben zeer tevreden over de diensten van TCS Automatisering. Ik heb met hun gewerkt om mijn IT-infrastructuur te upgraden en te optimaliseren. Ze zijn zeer kundig en grondig in het werk. Ze begrepen onze behoeften en stelden een oplossing voor die perfect aansloot.

De medewerkers van TCS Automatisering zijn ook zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze zijn altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele problemen. Ook zijn ze zeer eerlijk en transparant over de kosten en werkzaamheden. Ik zou TCS Automatisering aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele ICT-dienstverlener.”

J. de Jager – De Jager RVS

Toegepaste SOFTWARE

Eerder hadden wij een ander boekhoudprogramma. Dit programma beviel goed maar we misten de koppeling van de facturen naar de levens-nummers van de runderen. TS-Veehandel heeft deze koppeling wel. Het nieuwe programma was natuurlijk wennen. Een andere manier van verwerken. Het systeem moest aangepast worden op onze manier van bedrijfsvoeren en dat kost tijd. We werken er inmiddels een tijdje mee en het loopt goed. Nu kunnen we sneller werken. We kunnen altijd vragen stellen: TCS is goed bereikbaar. De koppeling met de slachterij is heel handig en bespaart veel typwerk. Alle facturen worden via het systeem gemaild. Ook werken we met een handterminal om kalveren te scannen. Deze handterminal communiceert goed met het programma. Dat scheelt veel tijd.”

R. Lubbers – Veehandel Lubbers

“Als onderwijsinstituut zijn we (destijds deels noodgedwongen door de Corona-maatregelen) het traject aangegaan om van praktijkonderwijs op locatie naar deels online onderwijs via Microsoft Teams te realiseren. De hulp vanuit TCS was en is daarbij onmisbaar. Zowel voor de implementatie voor ons als organisatie dan wel voor de (online) support richting onze docenten, mentoren en studenten.”

A. Kooijman – Fotoacademie

“Bij Cruydt-Hoeck telen we wildebloemenzaden. Door de corona-crisis ontstond plotseling de situatie waarin al onze bloemenweideadviseurs vanuit huis moesten gaan werken. Qua ICT was dat geen probleem. Daar waren we op voorbereid. Maar de telefonie was nog niet geregeld. TCS heeft ons snel geholpen met een goede oplossing. Nu zijn al onze bloemenweideadviseurs goed bereikbaar alsof ze gewoon op kantoor zitten.”

A. Boer – Cruydt-Hoeck

Interesse in een ICT-oplossing of andere vraag?