Software

We kunnen u ondersteunen met of voorzien van software voor uw boekhouding, facturering of bedrijfsspecifieke oplossing. Daarnaast leveren we ook diverse gangbare kantoorsoftware.

Voor het MKB en en een aantal specifieke branches beschikken we over eigen ontwikkelde oplossingen.

De installatie en eventuele begeleiding kunnen we voor u verzorgen.

TS-PLUS BOEKHOUDSOFTWARE

Gemakkelijke boekhouding en facturering

Uw complete boekhouding! Maar ook online bankieren, BTW, facturering, orderverwerking en voorraadbeheer. Gemakkelijk en snel.

MAATWERK

Uw oplossing op maat 

Niet iedere oplossing is voor de hand liggend. Samen komen we tot de beste oplossing! Neem daarom eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

AGROSECTOR

Oplossingen voor bedrijven in de agrosector en gerelateerde

We zijn al meer dan 30 jaar actief in specifieke branches in de agrosector of gerelateerde aan en daarom beschikken wij over de nodige kennis en ervaring! Naast ons standaard aanbod ICT diensten en producten hebben wij diverse software-oplossingen op het gebied van boekhouding, planning en management speciaal voor agrarische (en gerelateerde) bedrijven:

Loon- en grondverzet | Managementsoftware voor loon- en grondverzetbedrijven. Afhankelijk van de modules biedt dit programma tal van mogelijkheden.

Varkenshouderijen | Tevens zijn we dealer van FARM software van AgroVision. FARM is een praktisch en gebruiksvriendelijk programma voor de varkenshouderij.


Wilt u meer informatie over onze software?