Geen zorgen, wij helpen

ICT-Beheer en service

Dagelijks ondersteunen en beheren we verschillende ICT-omgevingen. Dit kan gaan om een enkele werkplek of een uitgebreid netwerk met meerdere servers. Met of zonder serviceontract.

Heb je een storing, vraagstuk of interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Welke ICT-Ondersteuning heb jij nodig?

Betrouwbare en professionele ondersteuning voor je zakelijke ICT-omgeving. 

Voor een vast bedrag nemen wij het risico van storingen en de gehele zorg over van jouw ICT-omgeving. Duidelijke afspraken en geen onverwachte kosten. Je weet precies waar je aan toe bent.

ICT Helpdesk

Je kunt ons voor al je ICT-gerelateerde problemen en vraagstukken benaderen op onze ICT-helpdesk. Je hebt geen servicecontract nodig. We helpen je per telefoon, mail of via TeamViewer.

bij jou op locatie

We komen bij je op locatie als dat nodig is voor een storing, installatie of andere hulpvraag. Ook zonder servicecontract. Onze ervaren service medewerkers reizen door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 


Werkplekbeheer

We kunnen je (online) werkplek beheren en ondersteunen. Kort gezegd doen we alles wat nodig is om de werkplek optimaal en veilig te laten functioneren, beantwoorden we gebruikersvragen en ondersteunen we bij technische problemen.

Serverbeheer

Een server is meestal het hart van je ICT. Goed serverbeheer is daarom erg belangrijk. Wij kunnen je (online) server beheren en ondersteunen. Onderhoud, updates, beveiliging en storingen oplossen nemen wij voor onze rekening.

NETWERKBEHEER

Apparaten en daarmee ook de gebruikers binnen een netwerk moeten goed en veilig met elkaar kunnen communiceren. Alles wat daar bij komt kijken zoals onderhoud, optimaliseren en storingen vallen onder het netwerkbeheer wat wij voor je kunnen doen.

Monitoring en Management

Voorkomen is beter dan genezen! We kunnen je ICT-omgeving monitoren en de prestaties van je apparatuur in de gaten houden. Bij aandachtspunten en calamiteiten handelen we proactief om erger te voorkomen.

SECURITY SCAN

Hoe veilig is jouw ICT-omgeving eigenlijk? En wat kun je er aan doen om het te verbeteren? Met een ICT security scan brengen we de kwetsbaarheden in kaart.

Smartphones en tablets

Mobiele telefoons en tablets spelen vaak een belangrijk rol binnen een bedrijf. Werkt er iets niet? Zit je met een vraag? We helpen je.

APPLE MAC of WINDOWS

Het maakt ons niet uit! We hebben ervaring met zowel Microsoft Windows als Apple Mac.

Interesse in onze ICT-ondersteuning?