ALL IN! Systeembeheer

ICT-Servicecontract

Je ICT uitbesteden. Geen zorgen om je ICT-omgeving. ICT-Beheer, service en onderhoud voor een vaste prijs. Duidelijk afspraken, geen kleine lettertjes.

De voordelen van een servicecontract voor je ICT

Jij wilt geen zorgen om je ICT? Geen ticketsystemen maar direct snel hulp. Met ons ICT-servicecontract nemen wij de hele zorg op ons. Wij nemen het risico van storing over en zorgen er voor dat je ICT-omgeving goed en veilig blijft functioneren. Voor een vast bedrag ontzorgen we je volledig. Je weet precies waar je aan toe bent. Je betaald geen arbeidsloon meer en geen reiskosten. Het periodieke bedrag stemmen we af op jouw unieke ICT-omgeving.

Ons ICT servicecontract is geschikt voor elk soort bedrijf in het MKB of ZZP.

Inbegrepen in ons ALL IN ICT servicecontract

ICT Helpdesk en ADVIES

Je kunt ons voor al je ICT-gerelateerde problemen en vraagstukken onbeperkt benaderen op onze ICT-helpdesk. We helpen je per telefoon, mail of via TeamViewer.

Preventief ICT-onderhoud

Wij hebben de intentie om zoveel mogelijk storingen te voorkomen. Het risico van storingen is nu immers voor ons. Daarom doen we preventief onderhoud.

bij jou op locatie

We komen bij je op locatie als dat nodig is voor een storing, installatie of andere hulpvraag. Onze ervaren service medewerkers reizen door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 


Werkplekbeheer

We beheren en ondersteunen je (online) werkplek. Kort gezegd doen we alles wat nodig is om de werkplek optimaal en veilig te laten functioneren, beantwoorden we gebruikersvragen en ondersteunen we bij technische problemen.

Serverbeheer

Een server is meestal het hart van je ICT. Goed serverbeheer is daarom erg belangrijk. Wij beheren en ondersteunen je (online) server. Onderhoud, updates, beveiliging en storingen oplossen nemen wij voor onze rekening.

NETWERKBEHEER

Apparaten en daarmee ook de gebruikers binnen een netwerk moeten goed en veilig met elkaar kunnen communiceren. Alles wat daar bij komt kijken zoals onderhoud, optimaliseren en storingen vallen onder het netwerkbeheer.

Monitoring en Management

Voorkomen is beter dan genezen! We monitoren je ICT-omgeving en kunnen de prestaties van je apparatuur in de gaten houden. Bij aandachtspunten en calamiteiten handelen we proactief om erger te voorkomen.

SECURITY

Hoe veilig is jouw ICT-omgeving eigenlijk? En wat kun je er aan doen om het te verbeteren? We adviseren je om jet ICT-omgeving naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

Smartphones en tablets

Mobiele telefoons en tablets spelen vaak een belangrijk rol binnen een bedrijf. Werkt er iets niet? Zit je met een vraag? We helpen je.

APPLE MAC of WINDOWS

Het maakt ons niet uit! We hebben ervaring met zowel Microsoft Windows als Apple Mac.

Interesse in ons unieke ICT servicecontract?