Diverse maatwerkoplossingen
Ondersteuning aan alle bedrijven
Veilige servers en onderhoud
Home » ICT systeembeheer

Zoekt u hulp bij uw ICT of systeembeheer van uw bedrijf? Met de hulp van TCS Automatisering uit Steenwijk kunt u uw systemen optimaal laten presteren. Een systeembeheerder met vele jaren aan kennis over ICT bekijkt met u de mogelijke programma’s en systemen en samen zoeken we de passende oplossing voor uw mkb. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw servers en systemen beschermd zijn tegen hackers en malware.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We maken graag een vrijblijvende afspraak. 

Besteed uw ICT en systeembeheer uit aan een professionele systeembeheerder

ICT en systeembeheer zijn belangrijke onderdelen van uw bedrijf. U kiest daarom het best voor een ICT-systeembeheerder met ervaring die u de hulp kan bieden die u zoekt. Zo zijn gevoelige documenten alleen toegankelijk voor degene die u zelf kiest. Dankzij onze ICT-clouddiensten bevinden de bestanden zich bovendien op een veilige plek in de cloud. De omvang van uw systemen en servers zijn voor ons niet belangrijk. U kunt bij ons bedrijf voor ICT terecht als zzp’er of met uw mkb. Als ICT-systeembeheerder zorgen we ervoor dat u altijd toegang heeft tot uw bestanden en dat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden.

Met welke andere diensten kunnen we u verder helpen

Wij stellen ons niet alleen beschikbaar als systeembeheerder van uw ICT, maar bieden ook diverse andere mogelijkheden aan. Zo kunt u bij ons terecht voor  hosted-telefonie. Daarnaast bieden wij ook een handige oplossing voor uw boekhouding met onze factureringsoftware. We zijn namelijk zoveel meer dan een specialist in ICT en systeembeheer.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u samen met een systeembeheerder kijken naar de mogelijkheden voor systeembeheer van uw ICT? Maak dan een afspraak online. Indien u meer wilt weten over ons aanbod aan diensten, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Stuur een e-mail naar info@tcsautomatisering.nl of bel ons via (0521) 511 725.

TCS Automatisering

Stuur ons een bericht: