Openingstijden

Maandag – vrijdag
8.30 – 17.30 uur

Ondersteuning

Wilt u een servicecontract voor uw ICT, zodat uw systemen gezond en goed blijven functioneren? De ICT-oplossingen van TCS Automatisering uit Steenwijk bieden u een contract voor een vast bedrag, waarmee u de nodige ondersteuning en onderhoud krijgt. Wij bieden u duidelijke afspraken aan, zonder zorgen over de kleine lettertjes van een contract. U weet precies waar u aan toe bent. Wij beperken het risico op storingen.

De voordelen van een servicecontract voor uw ICT

Ons servicecontract voor uw ICT biedt u vele voordelen, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Onze diensten zijn immers ook geschikt voor mkb’s en zzp’ers. In ons servicecontract zijn vele ICT-diensten en serverbeheer inbegrepen. U betaalt hiervoor geen arbeidsloon of reiskosten en alles is inbegrepen in een vast periodiek bedrag. Hier een greep uit de mogelijkheden:

  • Periodiek preventief onderhoud bij u op locatie (min. 1 x per jaar)
  • Systeem- en netwerkbeheer
  • Onbeperkt gebruik helpdesk
  • Onbeperkte hulp op locatie bij storingen
  • Advisering

Kies voor een onderhoud en veiligheid voor uw ICT-systemen

Zijn uw computersystemen essentieel voor uw bedrijfsvoering en wilt u dat deze optimaal blijven werken? Kies dan voor een servicecontract voor uw ICT. Onze medewerkers zorgen dat uw systemen helemaal in orde zijn. Vraag gemakkelijk een offerte aan online. Wilt u meer weten over ons ICT-beheer ? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw systeem ? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0521) 511 725 of stuur een e-mail naar info@tcsautomatisering.nl .

Preventief ICT-onderhoud

Wij hebben de intentie om zoveel mogelijk storingen te voorkomen. Het risico van storingen is immers voor ons. Daarom voeren we preventief onderhoud uit op locatie. We plannen dit in op momenten dat het u en ons goed uit komt. Tijdens dit preventieve onderhoud controleren we uw gehele ICT-omgeving, zowel hardware als software. Eventuele (kritieke) aandachtspunten of verbeteringen zullen we met u bespreken of direct doorvoeren.

Werkplekbeheer, serverbeheer en netwerkbeheer

Het gehele beheer van uw netwerk(apparatuur), werkplekken, servers en gerelateerde apparatuur nemen wij op in ons takenpakket of we sturen u met ons advies in de juiste richting. De insteek hierbij is dat u een goed werkende ICT-omgeving heeft.
Enkele kerntaken behorende bij ons beheer:

– De inrichting en werking van back-ups,
– Het installeren en configureren van updates en patches op werkplekken en server,
– Toegangsbeheer; wie krijgt waar toegang en met welke rechten, wachtwoord resetten e.d.,
– Installeren en configureren nieuwe software,
– Hardware vervangen indien componenten defect zijn,
– Beheren en configureren van de verschillende verbindingen tussen computers en netwerkapparaten.

ICT Helpdesk

Met al uw vraagstukken of storingen die betrekking hebben op de ICT-omgeving kunt u contact opnemen met onze helpdesk. U wordt telefonisch geholpen of in de juiste richting gestuurd. Indien nodig kunnen we via een veilige verbinding met u meekijken. Veel vragen en storingen worden hiermee snel opgelost. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen (ma t/m vrijdag, van 08.30 tot 17.30 uur). In het weekend zijn wij gesloten.

Hulp op locatie

Als uw vraag of storing niet via de helpdesk kan worden opgelost komen wij bij u op locatie. In noodgevallen is dit vaak dezelfde dag nog, uiterlijk de volgende werkdagen. Bij niet spoedgevallen plannen we dit in op een moment dat het u en ons goed uit komt. Onze service engineers komen op werkdagen bij u langs.

Microsoft Windows & Apple Mac

We ondersteunen zowel Microsoft Windows als Apple Mac georiënteerde ICT omgevingen.

Wilt u meer informatie over ons servicecontract?