Diverse maatwerkoplossingen
Ondersteuning aan alle bedrijven
Veilige servers en onderhoud
Home » Onderhoud computer en netwerk Overijssel

Zoekt u een partner voor het onderhoud van uw computer of netwerk in uw bedrijf in Overijssel, Friesland, Drenthe of een andere naburige locatie? Wij bij TCS Automatisering in Steenwijk onderhouden allerlei ICT-omgevingen zowel voor grote als kleine bedrijven. Zo verliest u geen tijd en kan u meteen weer verder werken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We maken graag een vrijblijvende afspraak. 

Schakel ons in voor het onderhoud van uw computer en netwerk

Tijdens het onderhoud van uw computer en netwerk gaan we aan de slag met de interne programma’s. Zo voorkomen we dat de computers traag beginnen lopen of dat er onnodig veel opslag wordt ingenomen. Verder optimaliseren we de software, zodat alles correct opgeslagen wordt en de cloud optimaal wordt benut. Als u onze diensten inschakelt, krijgt u een volledig onderhoud voor uw computer, netwerk en bestanden. Wij doen namelijk zoveel meer dan ICT en het beheer ervan. Aangezien wij eveneens hardware verkopen, vinden we het belangrijk om ook in te staan voor het onderhoud van uw computer of netwerk. Gaat er dus iets stuk aan de computer zelf? Dan nemen we zo snel mogelijk een kijkje om dat op te lossen. Heeft u eerder problemen met programma’s op uw computer? Dan bieden we ook een speciale IT-helpdesk aan die zelfstandig storingen kan oplossen.

Maatwerk ICT

Maak vandaag nog een afspraak met onze experten

Of u nu op zoek bent naar onderhoud van uw computer of netwerk, of u toch eerder interesse heeft in een andere zakelijke computerservice, wij staan altijd voor u klaar. Onze experts ontvangen u met open armen tijdens de afspraak en bespreken uitgebreid met u de mogelijke oplossingen voor uw problemen. Wij helpen u snel verder om uw bedrijf efficiënter te doen werken. Vul vandaag nog ons contactformulier in om een afspraak te maken of een offerte te laten opstellen. Wie weet komen we binnenkort langs voor het onderhoud van uw computer en netwerk.

TCS Automatisering

Stuur ons een bericht: