Diverse maatwerkoplossingen
Ondersteuning aan alle bedrijven
Veilige servers en onderhoud
Home » ICT hulp Overijssel

ICT-hulp voor uw bedrijf in regio Overijssel, Friesland of Drenthe is zeker nodig. De dag van vandaag gebruiken zowel grote als kleine bedrijven allerlei soorten software en hardware. Daar loopt echter al wel eens iets fout mee en dan staat TCS Automatisering in Steenwijk klaar om u snel verder te helpen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We maken graag een vrijblijvende afspraak. 

Kom naar ons voor deskundige ICT-hulp

Wanneer u het ICT-beheer reeds aan ons overlaat, kunnen wij snel problemen onderscheppen en oplossen. Zo staat uw bedrijf nooit stil en blijft uw aandacht 100% bij uw corebusiness. Heeft u gekozen voor een van onze ICT-oplossingen voor uw bedrijf, maar doet u dat in eigen beheer? Dan kan het wel eens voorkomen dat er problemen of storingen ontstaan. In dat geval kan u terecht bij ons voor efficiënte ICT-hulp. Wij bieden een IT-helpdesk aan, waarbij u problemen kan ingeven. Als het gaat om veelvoorkomende storingen kan het systeem dat zelf oplossen. In andere gevallen bekijken we het probleem van dichterbij en komen we langs voor een grondig herstel en onderhoud van uw computer en netwerk. Wij gaan hierbij zeer nauwkeurig en met de nodige aandacht voor privacy aan de slag. Welke netwerk- of serverproblemen u ook tegenkomt, onze ICT-hulp zorgt ervoor dat u opnieuw aan de slag kan. Het laatste dat u namelijk wilt, is dat uw bedrijf stilligt door een technische storing.

Bekijk hoe wij u kunnen verder helpen

Wilt u graag weten hoe onze ICT-hulp juist in zijn werk gaat? Of heeft u dringend nood aan een andere ICT-oplossing voor uw mkb of groot bedrijf? TCS Automatisering verwelkomt u met open armen. We leggen u met veel plezier onze verschillende diensten uit en gaan met u op zoek naar de juiste oplossing. Bel ons hiervoor vandaag nog op het nummer (0521) 511 725 of vul ons handige contactformulier in.

TCS Automatisering

Stuur ons een bericht: