Openingstijden

Maandag – vrijdag
8.30 – 17.30 uur

Ondersteuning

Als u interesse heeft in het gebruik van ICT-clouddiensten, bent u bij TCS Automatisering aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan cloudoplossingen aan in de regio’s Overijssel, Friesland en Drenthe. Wij helpen u graag om uw programma’s en/of bestanden toegankelijk te maken vanaf verschillende apparaten en elke locatie. Onze ICT-clouddiensten zijn flexibel, schaalbaar, gemakkelijk in gebruik en vereisen doorgaans geen grote investeringen. We bieden diverse mogelijkheden voor cloudoplossingen en kunnen zelfs op maat gemaakte oplossingen leveren. Hieronder vindt u een greep uit onze veelvoorkomende cloudoplossingen en diensten.

Clouddiensten voor Microsoft 365

Uw e-mail en agenda is overal en altijd beschikbaar dankzij onze ICT-clouddiensten. De cloudoplossingen zorgen voor het eenvoudig opslaan en delen van bestanden (OneDrive/Sharepoint), samenwerken via Teams en offline Office- software, zoals Word en Excel. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van Microsoft 365.

Microsoft 365 is eveneens in te zetten als vervanging van uw huidige, lokale e-mailserver. Migreer bijvoorbeeld uw Kerio Connect of Exchange naar Microsoft 365.

Acronis | Back-up in de cloud

Met de cloudoplossingen van Acronis hoeft u zich geen zorgen te maken of uw back-upvoorziening goed is geregeld. Uw belangrijke bestanden synchroniseren automatisch met een veilig datacenter dankzij onze ICT-clouddiensten. Na elke synchronisatie ontvangt u een rapport in uw e-mail. Daarnaast controleren wij, als expert in ICT en beheer, of uw back-up goed verloopt.

Acronis is ook geschikt om Microsoft 365 e-mail, agenda, OneDrive en Sharepoint te back-uppen.

MAQ2 | Cloudspamfilter

De Maq2-cloudspamfilter zorgt ervoor dat uw bedrijf alleen relevante e-mails ontvangt. Maq2 is de meest doeltreffende & eenvoudige spamfilteroplossing voor bedrijven, instellingen, stichtingen of verenigingen met een eigen domein. U heeft niets extra nodig, aangezien deze cloudoplossingen uw in- en uitgaande e-mail filteren en een twee weken fallbacksysteem inbegrepen is in deze ICT-clouddiensten van Maq2.

VPS | Server in de cloud

Werken met de applicaties en bestanden zoals uw bedrijf dat gewend is, maar dan flexibel en veilig vanaf elke werkplek en elke locatie. We leveren complete cloudoplossingen voor de server, alsook VPS als maatwerk.

VOIP | Hosted-Telefonie vanuit de cloud

VOIP is een schaalbare telefonieoplossing voor hosted-telefonie zonder grote investeringen. De ICT-clouddiensten van dit merk bewegen gemakkelijk mee met de veranderingen van uw bedrijf.

Monitoring en ICT-Beheer via de cloud

Voorkomen is beter dan genezen! Wij kunnen uw ICT-omgeving monitoren en de prestatie van uw apparatuur in de gaten houden. Bij aandachtspunten en calamiteiten handelen we proactief met de nodige cloudoplossingen om erger te voorkomen. Onze ICT-clouddiensten zijn dus zeer uitgebreid.

Kies voor ons maatwerk

Wilt u gebruikmaken van onze ICT-clouddiensten of wenst u cloudoplossingen op maat? Maak dan een afspraak bij TCS Automatisering en vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden tot bijvoorbeeld ICT-werkplekbeheer? Stuur dan een e-mail naar info@tcsautomatisering.nl of bel ons via (0521) 511 725.

Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken?