Wilt u gebruikmaken van cloud-systeembeheer of ICT-clouddiensten? Zo zijn uw programma’s en/of bestanden benaderbaar op verschillende apparaten op elke locatie. ICT-clouddiensten zijn flexibel, schaalbaar, gemakkelijk en vragen meestal geen grote investeringen. We leveren verschillende mogelijkheden tot cloud-systeembeheer. Maatwerk is ook mogelijk. Hieronder een greep uit onze veelvoorkomende oplossingen en diensten vanuit de cloud.

Microsoft 365 | E-mail, agenda en meer

E-mail en agenda overal en altijd beschikbaar op ieder apparaat, een cloudopslag voor het opslaan en delen van bestanden (OneDrive/Sharepoint), samenwerken via Teams en offline Office software zoals Outlook, Word en Excel. Dit zijn enkele mogelijkheden van Microsoft 365.

Microsoft 365 is ook in te zetten als vervanging van uw huidige lokale e-mailserver. Migreer bijvoorbeeld uw Kerio Connect of Exchange naar Microsoft 365.

Acronis | Back-up in de cloud

Met Acronis cloud back-up hoeft u zich geen zorgen te maken of uw back-upvoorziening goed is geregeld. Uw belangrijke bestanden synchroniseren automatische met een veilig datacenter. Na elke synchronisatie ontvangt u een rapport in uw e-mail. Daarnaast controleren wij ook of uw back-up goed verloopt.

Ook geschikt om Microsoft 365 e-mail, agenda, OneDrive en Sharepoint te back-uppen.

Maq2 | Cloud spamfilter

Het Maq2 cloud spamfilter zorgt ervoor dat uw bedrijf alleen relevante e-mails ontvangt. Maq2 is de meest doeltreffende & eenvoudige spamfilter oplossing voor bedrijven, instellingen, stichtingen of verenigingen met een eigen domein. U heeft geen extra soft- of hardware nodig, filtert in- en uitgaande e-mail en incl. 2 weken fallback systeem.

VPS | Server in de cloud

Werken met de applicaties en bestanden zoals uw bedrijf dat is gewend maar dan flexibel en veilig vanaf elke werkplek en elke locatie. We leveren complete cloudserver oplossingen of VPS aan als maatwerk.

VOIP | Hosted Telefonie vanuit de cloud

Een schaalbare VOIP telefonie oplossing van de cloud zonder grote investering en beweegt gemakkelijk mee met de veranderingen van uw bedrijf.

Monitoring en ICT-Beheer via de cloud

Voorkomen is beter dan genezen! We kunnen uw ICT-omgeving monitoren en de prestaties van uw apparatuur in de gaten houden. Bij aandachtspunten en calamiteiten handelen we proactief om erger te voorkomen.

Maatwerk

Uw eigen unieke cloud wensen en oplossingen bespreken? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken?