Diverse maatwerkoplossingen
Ondersteuning aan alle bedrijven
Veilige servers en onderhoud
Home » Zakelijke computerservice

Elk bedrijf heeft nood aan een zakelijke computerservice die is aangepast aan de noden of wensen van de onderneming. Bij TCS Automatisering in Steenwijk begrijpen we dat maar al te goed. We bieden daarom een heel pakket aan diensten aan die u kunnen helpen om uw bestanden en systemen eenvoudiger te beheren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We maken graag een vrijblijvende afspraak. 

De programma’s die wij gebruiken voor onze zakelijke computerservice

Als specialist in ICT-beheer hebben we onderzocht welke programma’s uw bedrijf efficiënter kunnen doen lopen. Zo hoeft u zich hier zelf niet meer bezig mee te houden en verliest u geen tijd of geld aan onnodige programma’s. Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor een zakelijke computerservice, bent u daarom zeker van de beste diensten. Wij maken immers gebruik van programma’s zoals Acronis en VPS. Die helpen u bij een beter serverbeheer en maken gebruik van de cloud. Enkele andere opties die onze IT-helpdesk aanbiedt voor uw bedrijf zijn:

Wanneer u kiest voor onze zakelijke computerservice, geniet u van een discrete dienst. Het laatste dat u wilt, is dat er op een onveilige manier wordt omgegaan met belangrijke informatie van uw bedrijf.

Maak vandaag nog een afspraak door ons te contacteren

Lijkt onze zakelijke computerservice de ideale oplossing voor uw onderneming? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals ICT-netwerkbeheer? Wat u ook nodig heeft, u kunt ons steeds bereiken via het nummer (0521) 511 725 of door een e-mail te sturen naar info@tcsautomatisering.nl. Zo plannen we snel een afspraak met u in om de opties te bekijken.

TCS Automatisering

Stuur ons een bericht: