ICT oplossingen voor het
      Midden- en kleinbedrijf
 beheer - service - cloud - hardware - software - telefonie
 ICT specialist in de 
      Grafimedia sector

 beheer en service voor Windows & Apple Mac 

 ICT oplossingen in de
      Agrarische sector

 voor veehandelaren - eierhandel - mengvoeders - fouragehandel - loonwerk


Over ons

TCS Automatisering (kortweg: “TCS”) is een onafhankelijk ICT-dienstverlener, leverancier en software ontwikkelaar met ruim 30 jaar ervaring. Ons kantoor is gevestigd in Steenwijk.

Onze ICT-diensten en unieke oplossingen zijn voornamelijk voor bedrijven in het MKB, de agrarische sector en de grafimedia branche. We opereren door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Een hecht team van specialistische medewerkers staat geheel voor u klaar!

We vinden het belangrijk dat u als ondernemer uw tijd volledig kunt besteden aan het ondernemen. De zorg voor uw ICT-omgeving nemen wij graag voor onze rekening. Uiteraard behoudt u daarbij de eindregie. Eén partner met korte lijnen voor advies, hulp of leveringen op ICT en VOIP-telefonie gebied.


Geschiedenis

Totaal Computer – Het oorspronkelijke bedrijf, gestart begin jaren ’80, met als hoofdzaak het leveren van management- en boekhoudsoftware voor de agrarische sector en voor het MKB. Tevens leverancier van bijbehorende (rand)apparatuur zoals printers en de eigen ontwikkelde “TCS” (Totaal Computer Systemen) computer.

TCS Automatisering – Opgericht in 2003. Een nieuwe naam die de bekendheid onder de bestaande Totaal Computer klanten waarborgt maar ook een bedrijfsnaam die ruimte bied voor de sterk opkomende nieuwe diensten en ontwikkeling op gebied van automatisering. Sinds 2003 tot heden worden bestaande en nieuwe klanten voornamelijk bedient vanuit dit bedrijf.

In 2006 hebben we de activiteiten en clientèle overgenomen van Axio Systems b.v. uit Soest. Axio Systems was voornamelijk actief als ICT dienstverlener in het MKB en de grafimedia. 

In 2007 hebben we de activiteiten en clientèle overgenomen van CARD Services Noord b.v. welke voorheen in Joure was gevestigd. CARD Services Noord was voornamelijk actief in noord Nederland als officieel Apple dienstverlener in de zakelijk markt.

TCS Cloud en ICT – In 2015 opgericht. Vanuit dit “zusterbedrijf” worden alle cloud gerelateerde diensten en oplossingen geleverd.