ICT oplossingen voor het
      Midden- en kleinbedrijf
 beheer - service - cloud - hardware - software - telefonie
 ICT specialist in de 
      Grafimedia sector

 beheer en service voor Windows & Apple Mac 

 ICT oplossingen in de
      Agrarische sector

 voor veehandelaren - eierhandel - mengvoeders - fouragehandel - loonwerk


Clouddiensten


Flexibel, schaalbaar, geen grote investeringen meer en nooit te veel betalen! Dat is werken in de cloud. We leveren en ondersteunen verschillende oplossingen vanuit de cloud. Een op maat gemaakte oplossing behoort ook tot de mogelijkheden. Hieronder een greep uit onze standaard clouddiensten.


Office 365 | E-mail, agenda en bestanden delen

Met Office 365 van Microsoft combineert u vertrouwde Microsoft Office programma’s (Word, Excel, e.d.) met professionele voorzieningen voor e-mail, agenda’s en het delen van bestanden. Office 365 is ook in te zetten als vervanging van uw huidige Microsoft Exchange e-mailserver. Voor een vast maandbedrag beschikt u over veilige en hoogwaardige tools. Office 365 is in verschillende varianten verkrijgbaar afgestemd op de grootte en behoeften van uw bedrijf. 

We hebben ruime ervaring in het migreren van bestaande e-mailomgevingen (bijv. Kerio Connect of Exchange) naar Office 365.


Workspace 365 | Cloudwerkplek 

Beheer vanuit één centraal startpunt via de browser al uw werkzaamheden. E-mail, agenda, documenten en alle bedrijfsprocessen, zoals projectmanagement, activiteiten of urenregistraties, zijn beschikbaar op elk apparaat. Workspace 365 is een volledige browser-based cloudwerkplek met een intuitieve gebruikersinterface als extra toevoeging op Office 365. Het beheren van documenten is eenvoudig op elk apparaat (desktop, notebook, tablet of smartphone). En natuurlijk zijn al uw bestanden zowel online als offline beschikbaar.

Lees hier de case study voor de cloudwerkplek van het CJG Steenwijkerland.


Cloudbackup | Automatische en veilige backup

Met de TCS Cloud Back-up dienst hoeft u zich geen zorgen te maken of uw back-upvoorziening goed is geregeld. Uw belangrijke bestanden slaan wij automatisch op in een beveiligd datacenter. De dienst is beschikbaar in verschillende varianten afgestemd op de benodigde opslagruimte in het datacenter.Elke dag of week synchroniseren wij uw automatisch uw belangrijke bestanden. Na elke synchronisatie ontvangt u een backuprapport in uw e-mail. Daarnaast controleren wij ook of uw back-up goed verloopt.


Cloudservers | Flexibel en veilig

Werken met de applicaties en bestanden zoals uw bedrijf dat is gewend maar dan flexibel en veilig vanaf elke werkplek en elke locatie. Wij leveren complete cloudserver oplossingen aan als maatwerk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Maq2 | Voorkom ongewenste e-mail met dit cloud spamfilter

Het Maq2 cloud spamfilter zorgt ervoor dat uw bedrijf alleen relevante e-mails ontvangt. Maq2 is de meest doeltreffende & eenvoudige spamfilter oplossing voor bedrijven, instellingen, stichtingen of verenigingen met een eigen domein. U heeft geen extra soft- of hardware nodig, filtert in- en uitgaande e-mail en incl. 2 weken fallback systeem. Probeer het zelf 30 dagen GRATIS en overtuig uzelf.


Wilt u ook werken in de cloud? Neem dan contact met ons op.