ICT oplossingen voor het
      Midden- en kleinbedrijf
 beheer - service - cloud - hardware - software - telefonie
 ICT specialist in de 
      Grafimedia sector

 beheer en service voor Windows & Apple Mac 

 ICT oplossingen in de
      Agrarische sector

 voor veehandelaren - eierhandel - mengvoeders - fouragehandel - loonwerk


ICT-beheer en ondersteuning

Tot onze dagelijkse werkzaamheden behoort het beheren en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit kan gaan om een enkele werkplek of complexe netwerken. Periodiek en contractueel kunnen we uw ICT-omgeving (Windows en Apple Mac) beheren, onderhouden en ondersteunen. U kunt ons natuurlijk ook pas inschakelen als u daar behoefte aan heeft!

 

All-in! ICT beheer- en servicecontract

Wilt  u als ondernemer snel en vakkundig geholpen worden bij een calamiteit in uw ICT-omgeving? Wilt u als ondernemer vooraf weten wat de kosten voor ICT-beheer/support zijn en niet verrast worden door facturen voor meerwerk of niet gedekte kosten? Door middel van unieke servicecontracten kunnen wij uw ICT omgeving beheren en ondersteunen voor een vast bedrag. Met een All-in servicecontract krijgt u:

  • Preventief onderhoud en systeembeheer,
  • Onbeperkt gebruik van onze helpdesk (telefonisch en remote),
  • Onbeperkt hulp op locatie als storingen niet via de helpdesk kunnen worden verholpen. U betaald ook geen reiskosten!


Hulp op afstand

Indien nodig kunnen wij via een veilige verbinding op afstand uw computer of server overnemen. Veel incidenten zijn hiermee snel op te lossen.


Hulp op locatie door heel Nederland

Als uw probleem niet direct op afstand kan worden verholpen, komen wij bij u op locatie. Ons werkgebied omvat heel Nederland en zelfs daarbuiten. 


Monitoring

Voorkomen is beter dan genezen! Wij kunnen op afstand uw ICT omgeving monitoren en de prestaties van uw apparatuur in de gaten houden. Bij aandachtspunten en calamiteiten krijgen wij direct een melding en kunnen proactief handelen om erger te voorkomen. 


Interesse? Neem dan contact met ons op.