Diverse maatwerkoplossingen
Ondersteuning aan alle bedrijven
Veilige servers en onderhoud
Home » IT helpdesk Overijssel

Heeft u nood aan een IT-helpdesk voor uw bedrijf in de regio’s Overijssel, Friesland of Drenthe? Bij TCS Automatisering in Steenwijk hebben we heel wat ervaring met dit type software om uw medewerkers te helpen bij IT-vragen. We installeren de nodige programma’s niet alleen, maar lossen ook eventuele problemen op.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We maken graag een vrijblijvende afspraak. 

Laat onze IT-helpdesk uw problemen oplossen

Maakt u gebruik van ICT-clouddiensten, maar ervaart u problemen of storingen tijdens het werken? Dan blijft u het best niet bij de pakken zitten. Technische storingen houden uw werk alleen maar op en als uw belangrijke documenten in de cloud opgeslagen zijn, wilt u niet riskeren dat ze in verkeerde handen vallen. Ons programma voor IT-helpdesk helpt u daarom snel verder. Alle problemen worden zo eenvoudig verzameld en doorgespeeld naar een IT-medewerker of zelfs automatisch opgelost. Deze beheerservice maakt namelijk gebruik van vooraf ingestelde reacties en lost storingen zelf op. U kan uw probleem categoriseren per type, waardoor het systeem sneller weet hoe het u verder kan helpen. Onze IT-helpdesk zorgt op die manier voor een efficiënt onderhoud van uw computer en netwerk. Als werkgever verliest u zo geen tijd meer aan veelvoorkomende ICT-vragen en houdt u zich alleen bezig met uw corebusiness.

Laat uw ICT over aan experten

Ziet u het niet zitten om deze IT-helpdesk zelf te installeren of onderhouden? Dat is geen enkel probleem, want wij doen dit met veel plezier voor u. We zorgen graag voor een efficiënt ICT-beheer dankzij onze IT-helpdesk. Wanneer u ook nog andere diensten zoekt, tonen we u snel de vele andere opties die wij aanbieden. Bel voor meer informatie naar het nummer (0521) 511 725 of stuur een e-mail naar info@tcsautomatisering.nl.

TCS Automatisering

Stuur ons een bericht: