Diverse maatwerkoplossingen
Ondersteuning aan alle bedrijven
Veilige servers en onderhoud
Home » IT helpdesk Overijssel

Bij TCS Automatisering in Steenwijk, werkzaam in de regio’s Overijssel, Friesland en Drenthe, bieden we een professionele IT-helpdesk voor uw bedrijf. Met onze uitgebreide ervaring in dit vakgebied, staan we klaar om uw medewerkers te ondersteunen bij al hun IT-vragen. We installeren niet alleen de benodigde programma’s, maar lossen ook eventuele problemen voor u op.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We maken graag een vrijblijvende afspraak. 

Laat onze IT-helpdesk uw problemen oplossen

Wanneer u gebruikmaakt van ICT-clouddiensten en problemen of storingen ervaart tijdens uw werk, is het belangrijk om niet stil te blijven zitten. Technische storingen kunnen uw werk vertragen, en als uw belangrijke documenten in de cloud zijn opgeslagen, wilt u niet het risico lopen dat ze in verkeerde handen vallen. Onze IT-helpdesk staat voor u klaar om u snel verder te helpen. Alle problemen worden eenvoudig verzameld en doorgegeven aan een IT-medewerker of zelfs automatisch opgelost. Onze beheerservice maakt gebruik van preventieve monitoring om erger te voorkomen en storingen voor te zijn. Door uw probleem per type te categoriseren, kan het systeem sneller bepalen hoe het u verder kan helpen. Onze IT-helpdesk zorgt op deze manier voor efficiënt onderhoud van uw computer en netwerk, zodat u als werkgever geen tijd meer verliest aan veelvoorkomende ICT-vragen en zich volledig kunt richten op uw corebusiness.

Laat uw ICT over aan experts

Ziet u het niet zitten om uw ICT-omgeving zelf te installeren of te onderhouden? Dat is geen enkel probleem, want wij doen dit met veel plezier voor u. We zorgen graag voor een efficiënt ICT-beheer dankzij onze IT-helpdesk. Wanneer u ook nog andere diensten zoekt, tonen we u snel de vele andere opties die wij aanbieden. Bel voor meer informatie naar het nummer (0521) 511 725 of stuur een e-mail naar info@tcsautomatisering.nl.

TCS Automatisering

Stuur ons een bericht: