0521 - 511 725
ICT specialist voor het
      Midden- en kleinbedrijf
ICT specialist voor
      Grafimedia bedrijven
ICT specialist voor de
      Agrarische sector
Heeft u een vraag of storing?
      Bel met onze helpdesk!  0521 - 511 725

Over ons

TCS Automatisering (kortweg: "TCS") is een onafhankelijk ICT-dienstverlener, hard- en softwareleverancier en applicatie-ontwikkelaar met ruim 30 jaar ervaring. Wij zijn gevestigd in Steenwijk en werken voornamelijk business-to-business. 

Van ouds her werd onder de naam "Totaal Computer" branchespecifieke software ontwikkelt en bijbehorende IT-apparatuur voor het MKB en de agrarische sector geleverd. Daarnaast is TCS, mede door de overname van een tweetal ICT bedrijven, al geruime tijd actief als ICT-dienstverlener en hard- en softwareleverancier binnen de grafimedia branche.

De combinatie van ICT in het MKB, de agrarisch sector en de grafimedia branche heeft er voor gezorgd dat wij over unieke kennis beschikken van zowel Windows als Apple ICT-omgevingen. 

TCS vind het belangrijk dat u als ondernemer uw tijd volledig kunt besteden aan het ondernemen. De zorg voor uw ICT-omgeving nemen wij graag voor onze rekening. Uiteraard behoudt u daarbij de eindregie.


Geschiedenis

Totaal Computer - Het oorspronkelijke bedrijf, gestart begin jaren '80, met als hoofdzaak het leveren van management- en boekhoudsoftware voor de agrarische sector en voor het MKB. Tevens leverancier van bijbehorende (rand)apparatuur zoals printers en de eigen ontwikkelde "TCS" (Totaal Computer Systemen) computer.

TCS Automatisering - Opgericht in 2003. Een nieuwe alles-omvattende bedrijfsnaam die de bekendheid onder de bestaande Totaal Computer klanten waarborgt maar ook een bedrijfsnaam die ruimte bied voor de sterk opkomende nieuwe diensten en ontwikkeling op gebied van automatisering/ICT. Sinds 2003 tot heden worden bestaande en nieuwe klanten bedient vanuit dit bedrijf. 

  • overname Axio Systems
    In 2006 heeft TCS de activiteiten en clientèle overgenomen van Axio Systems b.v. uit Soest. Axio Systems was voornamelijk actief als ICT dienstverlener in het MKB en de grafimedia. 
  • overname CARD Services Noord
    In 2007 heeft TCS de activiteiten en clientèle overgenomen van CARD Services Noord b.v. welke voorheen in Joure was gevestigd. CARD Services Noord was voornamelijk actief in noord Nederland als officieel Apple dienstverlener in de zakelijk markt.

TCS Cloud en ICT - In 2015 opgericht. Vanuit dit "zusterbedrijf" worden alle cloud gerelateerde diensten en oplossingen geleverd.

Nieuws

27-2-2017
Nieuwe FARM licenties beschikbaar.
Meer info

Leverancier van