0521 - 511 725
ICT specialist voor het
      Midden- en kleinbedrijf
ICT specialist voor
      Grafimedia bedrijven
ICT specialist voor de
      Agrarische sector
Heeft u een vraag of storing?
      Bel met onze helpdesk!  0521 - 511 725

Clouddiensten

Flexibel, schaalbaar, geen grote investeringen meer en nooit te veel betalen! Dat is werken in de cloud. Wij leveren en ondersteunen verschillende standaard oplossingen in de cloud. Uiteraard kunnen we ook een passende oplossing op maat maken.

Office 365 | E-mail, agenda en bestanden delen in de cloud

Met Office 365 van Microsoft combineert u vertrouwde Microsoft Office programma's (Word, Excel, e.d.) met professionele voorzieningen voor e-mail, agenda's en het delen van bestanden. Office 365 is ook in te zetten als vervanging van uw huidige Microsoft Exchange e-mailserver. Voor een vast maandbedrag beschikt u over veilige en hoogwaardige tools. Office 365 is in verschillende varianten verkrijgbaar afgestemd op de grootte en behoeften van uw bedrijf.

Workspace 365 | Cloudwerkplek 

Beheer vanuit één centraal startpunt via de browser al uw werkzaamheden. E-mail, agenda, documenten en alle bedrijfsprocessen, zoals projectmanagement, activiteiten of urenregistraties, zijn beschikbaar op elk apparaat. Workspace 365 is een volledige browser-based cloudwerkplek met een intuitieve gebruikersinterface als extra toevoeging op Office 365. Het beheren van documenten is eenvoudig op elk apparaat (desktop, notebook, tablet of smartphone). En natuurlijk zijn al uw bestanden zowel online als offline beschikbaar.

Lees hier de case study voor de cloudwerkplek van het CJG Steenwijkerland.

Cloudbackup | Automatische en veilige backup

Met de TCS Cloud Back-up dienst hoeft u zich geen zorgen te maken of uw back-upvoorziening goed is geregeld. Uw belangrijke bestanden slaan wij automatisch op in een beveiligd datacenter. De dienst is beschikbaar in verschillende varianten afgestemd op de benodigde opslagruimte in het datacenter.Elke dag of week synchroniseren wij uw automatisch uw belangrijke bestanden. Na elke synchronisatie ontvangt u een backuprapport in uw e-mail. Daarnaast controleren wij ook of uw back-up goed verloopt.

Cloudservers | Flexibel en veilig

Werken met de applicaties en bestanden zoals uw bedrijf dat is gewend maar dan flexibel en veilig vanaf elke werkplek en elke locatie. Wij leveren complete cloudserver oplossingen aan als maatwerk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maq2 | Voorkom ongewenste e-mail met dit cloud spamfilter

Het Maq2 cloud spamfilter zorgt ervoor dat uw bedrijf alleen relevante e-mails ontvangt. Maq2 is de meest doeltreffende & eenvoudige spamfilter oplossing voor bedrijven, instellingen, stichtingen of verenigingen met een eigen domein. U heeft geen extra soft- of hardware nodig, filtert in- en uitgaande e-mail en incl. 2 weken fallback systeem. Probeer het zelf 30 dagen GRATIS en overtuig uzelf.

Wilt u ook werken in de cloud of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

27-2-2017
Nieuwe FARM licenties beschikbaar.
Meer info

Leverancier van